ΚεντρικήΗ εταιρίαΠροϊόνταΛογισμικόΥπηρεσίες ΨηφιοποίησηςΥπηρεσίες ITΝέαΥποστήριξηΕπικοινωνία
Λογισμικό > DigiLix Ληξιαρχείου

Digilix Ψηφιοποίηση Ληξιαρχείου

 

Η Ψηφιοποίηση Ληξιαρχικών Πράξεων είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί συμπληρωματικά με την υφιστάμενη δημοτικής κατάστασης. Αποτελεί την πρώτη εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση των ληξιαρχείων. Είναι ένα γρήγορο, εύχρηστο και διαμορφώσιμο πρόγραμμα.
 
Η πρόσβαση στην εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Μετά από την πληκτρολόγηση του κωδικού, που δίνεται από την κατασκευάστρια εταιρεία, ο χρήστης είναι έτοιμος να εισέλθει στην βάση. Η πρώτη φάση της διαδικασίας αποτελείται από το scanning των ληξιαρχικών πράξεων. Στην συνέχεια γίνεται η καταχώριση τους στην εφαρμογή. Αρχικά, καταχωρούνται τα στοιχεία του πολίτη και στην συνέχεια η κίνηση (Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως/ Βαπτίσεως/ Γάμου/ Θανάτου) με τα απαραίτητα στοιχεία. Όταν ένας πολίτης ζητήσει μία ληξιαρχική πράξη, ο υπάλληλος το μόνο που έχει να κάνει είναι την αναζήτηση της κίνησης με ένα στοιχείο του πολίτη (π.χ. επώνυμο) και αμέσως θα του εμφανιστεί η ληξιαρχική πράξη που επιθυμεί. Την εκτυπώνει, υπογράφει και η διαδικασία έχει τελειώσει.
 
Πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει ξεχωριστεί φόρμα για την αναζήτηση των Ληξιαρχικών πράξεων Θανάτου, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η δημιουργία Καταστάσεων με τα στοιχεία των πολιτών που απεβίωσαν κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και που ζητούνται από πολλούς οργανισμούς.
 
Η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης και ανάκλησης δεδομένων καθώς αποθήκευσης και φυσικά διαγραφής.
 
Η ευρεία χρήση των σύγχρονων ανοιχτών δικτύων και διαδικτύων, η ανάγκη για οργάνωση δημόσιων φορέων παροχής υπηρεσιών μας οδήγησε στη δημιουργία μιας δυναμικού περιεχομένου εφαρμογής. Κατά συνέπεια αποτελεί μία ευέλικτη εφαρμογή, η οποία έχει την δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη.
 
Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ανάπτυξη της εφαρμογής είναι η καλύτερη οργάνωση, η διαχείριση καθώς και έλεγχος του ληξιαρχείου. Επίσης, επιτυγχάνεται η μείωση του χρόνου αναζήτησης των βιβλίων καθώς και των στοιχείων του κάθε ατόμου.
 
Η εφαρμογή χαρακτηρίζεται για την υψηλή απόδοσή της και είναι εύκολη στην μάθηση και χρήση.
 
Σημαντικό στοιχείο της Ψηφιοποίησης Ληξιαρχικών Πράξεων είναι η ευελιξία της. Η διεύρυνση της χρήσης του προγράμματος και οι προοπτικές ανάπτυξής του είναι ένα πολύ θετικές, αφού υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης και προσθήκης νέων λειτουργιών