ΚεντρικήΗ εταιρίαΠροϊόνταΛογισμικόΥπηρεσίες ΨηφιοποίησηςΥπηρεσίες ITΝέαΥποστήριξηΕπικοινωνία
Τεχνική Υποστήριξη
Υπηρεσίες Ασφάλειας
HR outsourcing
Υπηρεσίες IT > Υπηρεσίες Ασφάλειας

Security Management

Οι υπηρεσίες ασφάλειας που παρέχουμε είναι:

  • User Domain Security
  • Unified Threat manament( Περιλαμβάνει ολοκληρωμένη διαχείριση ασφάλειας από ιούς, δούρειους ίππους(trozan),spam email, firewall, web filtering
  • Backup Security Management.

 Προιόντα που χρησιμοποιούνται: 

WATCHGUARD
XTM Series

Μια νέα κατηγορία των επιδόσεων με γνώμονα την ασφάλεια. Ιδανικό για κεντρικά γραφεία έως και 5.000 χρήστες, η WatchGuard XTM 8 Σειρά έχει μέχρι 5 Gbps firewall διακίνηση, δέκα 1-Gb διεπαφές, και XTM ασφάλεια σε χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ελέγχου HTTPS, προαιρετικά URL φιλτράρισμα, anti-spam, anti-virus, και την πρόληψη παρείσφρησης - δεν χρειάζεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση του δικτύου. Ευέλικτη, κεντρική εργαλεία διαχείρισης επιτρέπουν στους διαχειριστές πρόσβαση από ένα διαισθητικό κονσόλα ή δεσμών ενεργειών CLI, και περιλαμβάνει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και πλούσια εκθέσεων. Υψηλή διαθεσιμότητα (ενεργή / ενεργή), multi-WAN, εξισορρόπηση φορτίου server, και VLAN μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εξασφαλίσει τον μέγιστο χρόνο παραμονής.

   

Panda Security for Business

Maximum Endpoint Protection
Ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού ασφαλείας για τα H/Y και fileservers. Μεγιστοποίηση της προστασίας με μια ολοκληρωμένη και εύκολη λύση για την ανάπτυξη.

Panda Security for Business είναι η ιδανική λύση ασφάλειας τελικού σημείου. Προσφέρει πλήρη προστασία για σταθμούς εργασίας και διακομιστές αρχείων. Είναι ένα εύκολο στη χρήση διάλυμα που προστατεύει τους υπολογιστές σας από κακόβουλο λογισμικό (ιούς, spam, phishing, spyware, rootkits, κλπ.) και άλλες γνωστές και άγνωστες απειλές.